Dagens aktiviteter

Idag har ungdomarna på Ryttargården haft övningar gällande ”Attityder” och ”Relationer”. Nyttiga övningar på många sätt! På eftermiddagen blev det fotbollsmatch! =)

Jour- och familjehem

Vi har flera jour- och familjehem med ledig plats! Många av våra familjer har lång erfarenhet av både jour- och familjehemsplaceringar med varierande problematik. Flera av dem har möjlighet att ta emot dygnet runt, SoL och LVU. Ring föreståndaren på 0727-36 59 19 för mer information. Välkommen!

Bowling!

Idag bestod dagens aktivitet på Ryttargården HVB av bowling som uppskattades mycket!

Ryttargården – ledig plats!

Nu finns ledig plats på vårt fina HVB-hem Ryttargården! Ryttargården arbetar strukturerat med social- och psykosocial beteendeproblematik. Målgruppen är ungdomar 14-18 år och vi har totalt 10 platser. Vi tar gärna emot på studiebesök för planerade placeringar, men hjälper också våra uppdragsgivare genom att även ta emot placering akut! Vid önskan hämtar vi ungdom utan extra kostnad, oavsett var i … Läs mer

Ledig plats!

Kontakta oss gärna på nr 020-211 500 för mer information och platsförfrågan! Ryttargårdens målgrupp är barn och ungdomar i åldern 14-18 år. Vi tar emot barn och ungdomar som exempelvis vistas i olämpliga miljöer, har bristande skolgång, dysfunktionella hemförhållanden, som utsätter sig för risker och riskmiljöer och/eller avviker från hemmet under längre perioder.

Nytt ramavtal

Ryttargården HVB har tecknat ramavtal med ny kommun – Åtvidaberg! Vi ser fram emot kommande samarbete och tackar för förtroendet!

GLAD PÅSK!

önskar vi på Diemo 🐣🐥

Ny ungdom på Ryttargården

Idag välkomnar vi en ny ungdom från kommun i Stockholms län och tackar placerande socialtjänst för förtroendet!