Ledig plats på Ryttargården!

Ryttargården HVB tar emot ensamkommande ungdomar i åldrarna 14 – 17 år som är i behov av stöd och omsorg. Vi arbetar individanpassat utifrån uppdrag från socialtjänsten.  Verksamhetens mål är att ge omvårdnad och stöd som håller hög kvalitet. Arbetet sker strukturerat utifrån rutiner och processer. Välkommen med din förfrågan! Ring 072-736 59 19 alt. maila till sanna@diemo.se

Vi tar emot både SOL och LVU

Ring oss på nr 020-211500 eller maila Lisette@diemo.se

Parkhäng i Norrtälje

Fredag 13 juli – Parkhäng i societetsparken Klockan 16.00-20.00 hänger vi i parken!. Killerballs med vattenballonger klockan 18.00, tillsammans med fritidsledare från Brännäsgården. För ungdomar i åldern 12-17år. Vi ses där!

Veckoschema

På Ryttargården har varje ungdom ett individuellt utformat veckoschema. Planerade aktiviteter, ART-lektioner, möten och ADL-moment skrivs in på schemat vilket gör dagarna förutsägbara och strukturerade. Ungdomen utformar veckoschemat tillsammans med sin kontaktman.

Ryttargården HVB erbjuder!

På Ryttargården HVB erbjuder vi:  – Arbete enligt KOBTIVA – kognitiv och beteendeträning i vardagen, – Individuellt anpassat veckoschema med stöd utifrån behov, – Ungdomen erbjuds ART-lektioner varje vecka, – Kontaktman och KP-samtal varje vecka, – Husmöten för ökad delaktighet, – Skola, praktik eller annan lämplig sysselsättning, – Regler och rutiner, vi ställer höga krav på ungdomen, – Gymkort och ... Läs mer

Kontaktmannaskap

Varje ungdom på Ryttargården har en utsedd kontaktman i personalgruppen. Kontaktmannen har ett extra ansvar för sin ungdom och genomför varje vecka kontaktmannasamtal i enighet med strukturerad mall. Under samtalet går vi igenom hur veckan varit, hur kommande vecka ser ut, eventuella incidenter, skolan, träningsområden med mera.  

Ledig plats på Ryttargården!

Nu finns ledig plats på Ryttargården! Kom och gör ett studiebesök hos oss och träffa vår personal som har lång erfarenhet och hög kompetens. Vi är stolta att kunna lämna mycket goda referenser vid förfrågan! Ring 0727-36 59 19 för mer information. Välkommen!

Vi löser det!

Tveka inte att kontakta oss oavsett placeringsform och problematik! Vi på DiemO försöker alltid hitta innovativa lösningar för att kunna hjälpa till med placeringen. Vi har ett stort nätverk och lång erfarenhet i branschen så vi kan alltid lotsa er vidare till lämpliga aktörer i branschen om vi själva inte kan hjälpa er! Välkomna!

Akutplacering!

Eftersom Ryttargården alltid har personal på plats, kan en akutplacering tas emot alla tider på dygnet! Anledning till akutplacering kan exempelvis vara att ungdomen måste skyddas omgående eller att ett familjehem behöver snabb avlastning genom akut omplacering. Det är även möjligt att en akutplacering övergår till en ”vanlig” placering i ett senare skede. Välkomna! Tel: 020 – 211 500

Grattis Sverige på Nationaldagen !

Bild på vårt underbart vackra Stockholm

DIEMO OMSORG AB

Telefon: 0727-36 59 19
E-post: sanna@diemo.se

DiemO Omsorg AB
Vegagatan 1
76132 Norrtälje

Orgnr: 556772-2789

VI KAN KONTAKTA ER